top of page

Tietoa meistä

Oulujärven Metsäpalvelu isoisän jalanjäljillä

DSC08053.JPG

Oulujärven Metsäpalvelu syntyi nimensä mukaisesti yrittäjän synnyin sijoilla, Oulujärven rannalla. Lapsuus vietettiin isoisän mukana metsässä milloinkin minkäkin työn touhussa. Vastassa oli; risusavottaa, raivausta, istutusta yms. Metsänhoito ja luonnon arvostus periytyivät vahvasti isoisän opeista. Luonnon ja metsänhoidon tiedon ja taidon omaaminen avustivat unelmaa, olla kainuun suurin metsäalan yritys. 

Vuodet turvallisuusalalla alkoivat painamaan ja alanvaihto oli ajankohtaista. Metsäalan opinnot alkoivat vuonna 2020, jonka myötä yritystoiminnasta tuli sivutoimista. Vuonna 2022 sivutoimisesta yrittäjyydestä tuli koko-aikaista. Tänä päivänä yritys työllistää sesongin aikana yli 40 työntekijää.

 

Työnantajana perusperiaatteena on, että työntekijä on toimivan yrityksen tärkein osa. Työntekijät tuottavat laadukasta ja ammattimaista jälkeä asiakkaille. Ilman tyytyväisiä työntekijöitä ei ole toimivaa yritystä. Tarjoamme työntekijöillemme ajankohtaisen ja asiallisen palkan sekä urakkalisien lisäksi kilometrikorvauksen.

Olemme yhteistyökumppaneita

Olemme ylpeitä yhteistyökumppaneita usealla seuralle ja yksityiselle urheilijalle. Sotkamon Jymy B-juniorit edustus kummipelaaja, Kajaanin Haka naisten edustus + kummipelaaja, Wintage Snowcross Mika Julkunen, Kajaanin Vähävaraisten Joulukeräys 2022 ja 2023 sekä Nyrkkeilijä Krista Kovalainen.

bottom of page